به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید عباسیان تایباد با آغاز فصل تابستان و همزمان با اواسط دوره آموزش رشته پرورش قارچ خوراکی و دکمه ای در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان تایباد اولین محصول تولید شده قارچ خوراکی دکمه ای برداشت شد.
اولین برداشت محصول کارگاه پرورش قارچ مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید عباسیان تایباد همزمان با ابتدای فصل تابستان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید عباسیان تایباد با آغاز فصل تابستان و همزمان با اواسط دوره آموزش رشته پرورش قارچ خوراکی و دکمه ای در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان تایباد اولین محصول تولید شده قارچ خوراکی دکمه ای برداشت شد.
در انتها سرکار خانم سعده عزتی مربی کارگاه پرورش قارچ مرکز افزود : بهره گیری از سیستم های مناسب و پیشرفته در مرکز ، تهیه و خرید کمپوست مناسب این مواد وارد سالن پرورش قارچ می شوند و در دمای مشخص قرار می گیرند و یک ماه پس از بذرپاشی ، قارچ ها آماده و طی دو تا سه هفته چیده می شوند.
سعیده عزتی در ادامه افزود : پرورش و بهره برداری از قارچ 45 تا 1 ماه به طول می انجامد .